Жоба туралы
125
тонна табиғи кептірілген өнім
Жобаның маусымдық мақсаты

Өндірістік кооператив «Шабдалы» өрікті өнеркәсіптік кептірудің инновациялық энергоүнемді кешенін құру жобасын іске асыруда.
Жоба «Ғылым қоры» АҚ грантының қолдауымен және
Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университетімен бірлесе жүзеге асырылуда.

Мақсат — экологиялық таза отандық құрғақ өнім өндірісін дамыту
және Қазақстанның импортқа тәуелділігін азайту.
Өнім ХАССП, ISO 22000 және СТ KZ стандарттарына сай.
500
тонна жаңа піскен өрік

»
Өтініш беруші – «Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті» КеАҚ

Жеке серіктес– Өндірістік кооператив «Шабдалы»

Мекенжай: Алматы облысы, Ұйғыр ауданы, Шонжы ауылы, И. Стариков көшесі, 63-үй
Tel: +7 775 100 55 88
E-mail: baqdala@mail.ru

Жобаның мақсаты - Инновациялық кептіру әдісін пайдалана отырып, өрік өнімдерін өнеркәсіптік өңдеуді ұйымдастыру

Жобаның міндеттері:
Өрікті кептірудің жаңа технологиялық үдерісін 125 тонна дайын өнім өндіретін желіде енгізу.
  1. Өрікті кептіруге арналған кәсіпорын стандарты әзірлеу және енгізу.
  2. ХАССП және ISO 22000 жүйелерін енгізу.
  3. СТ KZ ұлттық стандартын енгізу.
  4. Өнімге сәйкестік декларациясын алу.- құжатты көру

»

Жоба буклеті


»

Патент № 9578 “Өрікті кептіру тәсілі”





Патент «Шабдалы» өндірістік кооперативіне
Қазақстан Республикасының Ұлттық зияткерлік меншік институты тарапынан берілді.
Бұл технология өнім құрамындағы пайдалы заттардың 99 %-ға дейінін сақтап,

стандартты кептіру жабдықтарымен салыстырғанда энергия тұтынуды 25 %-ға дейін азайтады.


»
Біздің өндіріс іс жүзінде
Байланыс
Mail
Phone
WhatsApp
website icon
Instagram
Біздің серіктестер
Жоба ғылыми әзірлемелерді коммерцияландыру бағдарламасы аясында гранттық қаржыландыру арқылы жүзеге асырылуда.
Инновациялық кептіру әдісін пайдалана отырып, өрік өнімдерін өнеркәсіптік өңдеуді ұйымдастыру
Байланыс