Табиғи дәм мен сапа – әр қадамда!
«Шабдалы» өндірістік кооперативі, «Ғылым қоры» АҚ-ның қолдауымен және
Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университетімен бірлесе отырып,
жылу сорғылары мен күн коллекторларын қолдану арқылы өрікті кептірудің инновациялық технологиясын енгізуде.
Жоба туралы
Дәмі мен пайдасын сақтаймыз
Инновациялық кептіру технологиясының арқасында өнімдегі пайдалы заттардың 99%-ы сақталады
Энергияны үнемдейміз — табиғатты қорғаймыз
Жаңа технология энергияны 25%-ға дейін аз тұтынып, стандартты кептіргіштермен салыстырғанда тиімдірек жұмыс істейді
Отандық өнімге басымдық береміз
Қазақстан нарығын экологиялық таза, табиғи отандық өніммен қамтамасыз етіп, импортты алмастыруға үлес қосамыз.
«Шабдалы» жобасы туралы
Күн коллекторлары мен жылу сорғыларына негізделген инновациялық кептіру технологиясын пайдалана отырып, өрікті өңдеудің энергия үнемдейтін өндірісін құру.
Жоба өнім сапасын сақтап, Қазақстандағы кептірілген жеміс импортын азайтуға бағытталған.
Миссия
Маусым сайын 500 тонна жаңа піскен өрікті өңдеп, 125 тонна табиғи құрғақ өнім (қауақ, қақ, өрік) өндіретін өндіріс орнын ұйымдастыру.
Өнім ХАССП, ISO 22000 және СТ KZ стандарттарына сай.
Мақсат
Жоба Алматы облысы, Шонжы ауылында жүзеге асырылды.
«Ғылым қоры» АҚ мен Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университетінің қолдауымен өндіріске енгізілді.
Кәсіпорын заманауи жабдықтармен және жеке күн энергия жүйесімен қамтамасыз етілген.
Іске асыру
Байланыс
Mail
Phone
WhatsApp
website icon
Instagram
Өндіріс туралы
«Шабдалы» өндірістік кешені Алматы облысының Шонжы ауылында орналасқан.
Нысан жаңа піскен өрікті табиғи кептірілген жемістерге өңдеуге арналған заманауи жабдықтармен жабдықталған.
Жуу мен сұрыптаудан бастап қаптауға дейінгі барлық процестер HACCP, ISO 22000 халықаралық сапа стандарттарына және СТ KZ ұлттық стандартына сәйкес жүзеге асырылады.
Энергия үнемдейтін технология мен күн жылу көздерінің арқасында өндіріс қоршаған ортаға зиянсыздықты, жоғары сапаны және тұрақты нәтижелерді біріктіреді.
Біздің өнімдеріміз
Кептірілген өріктің үш түрі бар: қабығы бар, қабығы алынған және түсін және сапасын сақтау үшін күкірт диоксидімен өңделген.
  • Табиғи пішіні мен жаңа өріктің дәмін сақтайды.
    Қант пен консервант қоспай, жұмсақ кептіру технологиясымен өндіріледі.
    Компот, десерт және пайдалы жеңіл асқа тамаша таңдау.
    Тапсырыс беру
  • Жұмсақ, хош иісті және дайын өнім.
    Витаминдер мен табиғи тәттілікті инновациялық кептіру арқылы сақтайды.
    Энергия мен пайдалы микроэлементтердің тамаша көзі.

    Тапсырыс беру
  • Жеңіл күкірт диоксидімен өңделіп, өріктің алтын түстес реңі мен пішінін сақтайды.
    Кондитерлік өнімдерге, мюсли мен сыйлық жиынтықтарына арналған.


    Тапсырыс беру
Біздің серіктестер
Жоба ғылыми әзірлемелерді коммерцияландыру бағдарламасы аясында гранттық қаржыландыру арқылы жүзеге асырылуда.
Біздің өндіріс іс жүзінде
Өрікті өңдеу мен кептіру үдерісі —
мамандар тобының еңбегі, заманауи технологиялар мен сапаны қатаң бақылаудың нәтижесі.
Шикізатты қабылдаудан бастап дайын өнімді буып-түюге дейінгі
әр кезең заманауи жабдықтарда, ХАССП және ISO 22000 стандарттарына сай жүргізіледі.
Инновациялық кептіру әдісін пайдалана отырып, өрік өнімдерін өнеркәсіптік өңдеуді ұйымдастыру
Байланыс